Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence tvarohu je jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem. Přítomné syrovátkové bílkoviny navíc obsahují esenciální aminokyseliny a zvyšují výživovou hodnotu tvarohu. Navíc je v praktickém vaničkovém balení. Splňuje požadavky bezlepkové diety.
Složení:Tvaroh.
Tvaroh obsažený v receptuře byl vyroben bez použití syřidla živočišného původu.
Dodáme minimálně 10 dní před koncem trvanlivosti
Název výrobku:
Tvaroh odtučněný
Výživové údaje na 100g:Energetická hodnota: | 266 kj / 63 kcal |
---|
Tuky: | 0.2 g |
---|
- z toho nasycené mastné kyseliny: | 0.1 g |
---|
Sacharidy: | 4.2 g |
---|
- z toho cukry: | 4.2 g |
---|
Bílkoviny: | 11 g |
---|
Sůl: | 0.09 g |
---|
Alergeny:mléko a výrobky z něj